fredag 24 februari 2012

Kommer ni ihåg den där tävlingen Årets boktipsare?
Jag vann inte. Typiskt. Men vet ni, jag bryr mig inte så mycket om det. Visst hade det varit fantastiskt roligt att vinna ära och berömmelse och hundra böcker (!) men jag har vunnit så mycket mer under tävlingens gång. Alla era röster! De betyder så mycket för mig. För egentligen spelar det ingen roll vad en jury tycker. Viktigast är alla ni barn i Salem (och alla mina gamla kompisar i Nacka) som tycker att jag är världens bästa boktipsare och som läser böckerna jag tvingar på er! Det är ju för er skull jag vill vara bäst!
Puss och kram till er allihop! Ni vet vilka ni er.

(Och så tröstar jag mig med att bland flera tusen som från början var med blev jag en av de fem bästa. Ganska stort det med.)
(En annan tröst är att jag vet ju redan att jag är skitbra. Eller hur!)

3 kommentarer:

 1. Hej, det är jag Julia duvet från bibloteket (:
  Jag tycker du är den bästa bibblotikarieee i hela värrlddeeen !! Spela roll om du nt vann den där tävlingen, du är en stor vinnare för oss !
  Tack för att du är du o för att du gör bibblotekeeettt mkt roligare o spännande !
  Ännu ett tack ! <3
  I love u =) // Julia (:

  SvaraRadera
 2. Tack Julia! För att du är du!

  SvaraRadera
 3. Håller med Julia! Du är en värdig vinnare hos oss Salembor och speciellt hos våra barn och ungdomar. Löjliga påståend de hade när de rösta, kanske något de skulle gått ut med...

  Tack för en trevlig eftermiddag med fika och självklart massa bokprat! Gillar även att få lära känna dig lite mer närmare och som jag misstängte så är du en hel skön tjej! :-)

  ps vem vann årets boktipsare?

  Kramiza från Gullis (Snättringeskolan)
  Vet inte hur jag ska kommentera som så det blev som anonym, kanske därför som folk inte kommenterar. Men de kan vara så att jag inte är så insatt i detta.

  SvaraRadera